Reviews


5 stars after 110 reviews
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke maaltijd, ik heb gesmuld. De gebakken banaan, een verrassing. Nooit op die manier gegeten. Kortom een aanrader 7/2/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hallo, wij hebben gisteren 25-06-2022 bij u besteld, bonnummer 1. Nu doen wij dit echt regelmatig bij jullie, want het eten is altijd van topkwaliteit, met verse groenten, voldoende vlees en vis. Gisteren waren alle 3 de gerechten van slechte kwaliteit, veel te veel olie , alles dreef erin en was rood van kleur, heel weinig vlees en vis. Dus echt niet wat we van jullie gewend zijn. Toen ook gelijk gebeld met deze klachten, er was een nieuwe kok, dat was ook te merken, ik hoop dat hij gauw ea gaat verbeteren of neem een andere. Er werdt door u excusses gemaakt, en ik zou gelijk een tegoedbon van €50 ontvangen omdat ik een vaste klant ben, tot op heden niets ontvangen. Ik hoop dat u ea rechtzet !! Met vriendelijke groet, Ronald van den Broek This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten! Was mooi op tijd! 6/25/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een heerlijke maaltijd. Verse knapperige groente, sappige garnalen. Een aanwinst voor de regio 6/15/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, voor grote groep verschillende gerechten genomen, elk gerecht heeft echt zijn eigen smaak, op afgesproken tijd bezorgd! Heel fijn bij zo"n grote bestelling. Aanrader!!! 6/13/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prijs-kwaliteit vinden we niet meer in orde. 6/4/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles erg lekker de curry erg pittig en de chicken rolls net ietsje minder dan verwacht, vandaar de 4 6/4/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We hadden onder andere 4 loempia's waarvan 2 twee verbrand waren en doordrenkt van het vet. Niet kunnen opeten en dus niet lekker. Jammer. 6/3/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We hadden onder andere 4 loempia's waarvan 2 twee verbrand waren en doordrenkt van het vet. Niet kunnen opeten en dus niet lekker. Jammer. 6/3/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. 5/25/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer lekker 😋 5/25/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten alles was goed gekruid en prima van smaak. De bezorging was erg aardig en op tijd. Aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/19/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Pad Thai en rolls! 5/19/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben weer heerlijk gegeten chicken cashew met veel vlees en een goeie smaak 5/19/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnel geleverd en nog lekker heet. En zoals altijd errug lekker!!! 😋👍 5/16/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er lekker en vers. Porties zijn groot genoeg! 5/12/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, prima bezorging. 5/9/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaak van de kip noedels, hoeveelheid en vulling was goed, echter de kip veel te droog. 5/9/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en op tijd bezorgd 👍. 5/7/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/5/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/3/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
dit was mijn eerste bestelling en zeker niet mijn laatste. 5/3/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pad Tai Beef, niet lekker. Had het gevoel af en tie op gruis te kauwen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer besteld. Waren aangenaam verrast. Snel gebracht en erg lekker eten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer lekker! En bedankt voor de gratis kroepoek👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sorry; vond het echt niet lekker; kwam vooral door de extreem droge rijst met groente; de saus van de kip cashew kon het niet verhullen. Zal jullie echt niet voor eeuwig in de ban doen hoor 😃. Better next time. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gegeten. Bezorging precies op afgesproken tijd. Eten is zeer smaakvol, veel verse groenten en goed heet (warm) bij bezorging. Ruime porties. Voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Overheerlijk… meer woorden zijn niet nodig… 4/27/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en snel bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! 4/21/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en snel klaar 4/18/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/14/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat was het lekker! Zeker voor herhaling vatbaar. 4/14/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Is het ook mogelijk om af te halen? Ik woon namelijk vlakbij en kreeg het op de site niet voor elkaar om voor afhaal te kiezen. Het leek erop dat je niets anders kan kiezen dan bezorgen. 4/11/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden de kokossoep. Het was enorm veel kokosmelk en weinig groenten of kip. Bij ons hoofdgerecht Pad Tai Chicken moet je apart betalen voor de rijst maar er staat niet op de site dat er al een soort noedels in verwerkt zijn. Verder vonden we de smaken ook niet echt Thais. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superb food and delivery. Best Thai I’ve had in the Netherlands. Will order again! 4/8/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk eten, goede bezorging en ruime porties. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, goede porties, heerlijke smaak en snel en warm bezorgd. Wij gaan vaker bestellen! 3/28/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2022
KOH Kitchen Utrecht 5 stars after 110 reviews
KOH Kitchen Utrecht