Reviews


5 stars after 84 reviews
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een geweldige kok. Het was heerlijk 9/28/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zalig gegeten, snel bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Al vaak Thais eten bij Koh besteld en nog nooit teleurgesteld. Dus weer super lekker gegeten, (al was de rijst voor onze smaak dit keer nét iets te compact). This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
9/17/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/16/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Snelle bezorging en eten was lekker warm! Een aanrader!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Echt genieten. We voelde ons weer even terug in Thailand. Bedankt! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het laatste nieuwe gerecht Krapau beef en chicken ..... was erg lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/3/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk & supersnel 9/2/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging was snel en ruim op tijd. Het eten was op zich prima maar voor mij persoonlijk iets te flauw. Het limoenpartje was verpakt met de pinda's waardoor dat 1 kleverige klont was geworden, jammer want nu miste ik echt dat krokantje. 9/1/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Met een half uur al bezorgd, goede kwaliteit en goed warm. 👍 8/29/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker weer en snel bezorgd! 8/27/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, een feestje. De bezorging was perfect op tijd, goed verpakt, alles warm. 8/25/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorging was op tijd en super vriendelijk. Het eten smaakt voortreffelijk echter de loempia’s en de banaan waren koud. Heel jammer maar volgende keer beter hoop ik This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/1/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De chicken cashew was niet op z’n best deze keer. De voorgaande keren was hij beter (broccoli was nu niet gaat en bijna geen saus). De loempia’s en de shrimp red curry waren wel weer overheerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk en de bezorging op tijd. Helemaal top. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de 1e x besteld en zeker voor herhaling vatbaar 7/29/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, superwarm (dus echt niet lang onderweg) en onwijs lekker! 7/23/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/23/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vond de smaak vlak, de saus te vettig en het vlees weinig smaak hebben. Wel veel mooie grote stukken groente. Maar voor mij niet meer 7/21/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
vreselijk lekker!! vers en barst van de smaak, deze gaan we vaker doen 7/18/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ontzettend lekker eten, alles was goed warm, snelle bezorging. Aanrader ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De laatste tijd regelmatig besteld en steeds weer zeer tevreden. Heerlijk vers en zeer smaakvol. Top Thai. En niet geheel onbelangrijk, ze bezorgen op tijd! Aanrader! 7/16/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/11/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was overheerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Tom yam kai soep was heter dan gebruikelijk. Maar wel smaakvol. Een lekkere krokant gebakken banaan. De Panang red curry shrimps was verrukkelijk 7/8/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
het eten viel mij tegen. Bij de vorige eigenaar was het verzorgder verpakt en ook smakelijker. Dat moest ik helaas constateren. 7/8/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zat helaas weinig smaak aan. Voorheen was het veel smaakvoller. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Curry was slecht ingepakt doordat plastic folie onder de deksel was geplaatst waardoor alles lekte. Volgende keer plastic folie niet onder de deksel maar eromheen inpakken This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke maaltijd, ik heb gesmuld. De gebakken banaan, een verrassing. Nooit op die manier gegeten. Kortom een aanrader 7/2/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hallo, wij hebben gisteren 25-06-2022 bij u besteld, bonnummer 1. Nu doen wij dit echt regelmatig bij jullie, want het eten is altijd van topkwaliteit, met verse groenten, voldoende vlees en vis. Gisteren waren alle 3 de gerechten van slechte kwaliteit, veel te veel olie , alles dreef erin en was rood van kleur, heel weinig vlees en vis. Dus echt niet wat we van jullie gewend zijn. Toen ook gelijk gebeld met deze klachten, er was een nieuwe kok, dat was ook te merken, ik hoop dat hij gauw ea gaat verbeteren of neem een andere. Er werdt door u excusses gemaakt, en ik zou gelijk een tegoedbon van €50 ontvangen omdat ik een vaste klant ben, tot op heden niets ontvangen. Ik hoop dat u ea rechtzet !! Met vriendelijke groet, Ronald van den Broek This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten! Was mooi op tijd! 6/25/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een heerlijke maaltijd. Verse knapperige groente, sappige garnalen. Een aanwinst voor de regio 6/15/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, voor grote groep verschillende gerechten genomen, elk gerecht heeft echt zijn eigen smaak, op afgesproken tijd bezorgd! Heel fijn bij zo"n grote bestelling. Aanrader!!! 6/13/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prijs-kwaliteit vinden we niet meer in orde. 6/4/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles erg lekker de curry erg pittig en de chicken rolls net ietsje minder dan verwacht, vandaar de 4 6/4/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We hadden onder andere 4 loempia's waarvan 2 twee verbrand waren en doordrenkt van het vet. Niet kunnen opeten en dus niet lekker. Jammer. 6/3/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We hadden onder andere 4 loempia's waarvan 2 twee verbrand waren en doordrenkt van het vet. Niet kunnen opeten en dus niet lekker. Jammer. 6/3/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. 5/25/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer lekker 😋 5/25/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten alles was goed gekruid en prima van smaak. De bezorging was erg aardig en op tijd. Aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/19/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Pad Thai en rolls! 5/19/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben weer heerlijk gegeten chicken cashew met veel vlees en een goeie smaak 5/19/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnel geleverd en nog lekker heet. En zoals altijd errug lekker!!! 😋👍 5/16/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er lekker en vers. Porties zijn groot genoeg! 5/12/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, prima bezorging. 5/9/2022
KOH Kitchen Utrecht 5 stars after 84 reviews
KOH Kitchen Utrecht