Reviews


5 stars after 31 reviews
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 0302074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/19/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 0302074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Pad Thai en rolls! 5/19/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 0302074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben weer heerlijk gegeten chicken cashew met veel vlees en een goeie smaak 5/19/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 0302074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnel geleverd en nog lekker heet. En zoals altijd errug lekker!!! 😋👍 5/16/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 0302074256
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 0302074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er lekker en vers. Porties zijn groot genoeg! 5/12/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 0302074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, prima bezorging. 5/9/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 0302074256
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaak van de kip noedels, hoeveelheid en vulling was goed, echter de kip veel te droog. 5/9/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 0302074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en op tijd bezorgd 👍. 5/7/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 0302074256
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/5/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 0302074256
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/3/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 0302074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
dit was mijn eerste bestelling en zeker niet mijn laatste. 5/3/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 0302074256
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pad Tai Beef, niet lekker. Had het gevoel af en tie op gruis te kauwen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 0302074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer besteld. Waren aangenaam verrast. Snel gebracht en erg lekker eten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 0302074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer lekker! En bedankt voor de gratis kroepoek👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 0302074256
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sorry; vond het echt niet lekker; kwam vooral door de extreem droge rijst met groente; de saus van de kip cashew kon het niet verhullen. Zal jullie echt niet voor eeuwig in de ban doen hoor 😃. Better next time. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 0302074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gegeten. Bezorging precies op afgesproken tijd. Eten is zeer smaakvol, veel verse groenten en goed heet (warm) bij bezorging. Ruime porties. Voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 0302074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 0302074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Overheerlijk… meer woorden zijn niet nodig… 4/27/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 0302074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en snel bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 0302074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! 4/21/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 0302074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en snel klaar 4/18/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 0302074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/14/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 0302074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat was het lekker! Zeker voor herhaling vatbaar. 4/14/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 0302074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Is het ook mogelijk om af te halen? Ik woon namelijk vlakbij en kreeg het op de site niet voor elkaar om voor afhaal te kiezen. Het leek erop dat je niets anders kan kiezen dan bezorgen. 4/11/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 0302074256
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden de kokossoep. Het was enorm veel kokosmelk en weinig groenten of kip. Bij ons hoofdgerecht Pad Tai Chicken moet je apart betalen voor de rijst maar er staat niet op de site dat er al een soort noedels in verwerkt zijn. Verder vonden we de smaken ook niet echt Thais. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 0302074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 0302074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superb food and delivery. Best Thai I’ve had in the Netherlands. Will order again! 4/8/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 0302074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk eten, goede bezorging en ruime porties. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 0302074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, goede porties, heerlijke smaak en snel en warm bezorgd. Wij gaan vaker bestellen! 3/28/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 0302074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2022
KOH Kitchen Utrecht 5 stars after 31 reviews
KOH Kitchen Utrecht