Reviews


5 stars after 110 reviews
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
11/25/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Excellent food. On time delivery - glad we finally have a great Thai restaurant in Leidsche Rijn 11/22/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had Tom Yam heerlijk ook extra pittig. En kip Basilicum die was echt lekker. Tot de volgende keer. Ook levering binnen de tijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had extra pittig, was het niet. Wel zeer smaakvol This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaak was niet Thais. Vooral zout en veel, heel veel wortel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten kwam 2 uur later , was geen bezorger , kwam wel goed uiteindelijk Tom yam soep te zout , kip cashewnoten was ok viskoekjes ook , de beef was helaas echt niet te eten ( vorige keer ook al , maar dacht geef het een tweede kans ) het vlees leek wel een kauwgom bal, wellicht elders het vlees inkopen ? 11/16/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/7/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wát een heerlijke gerechten, en wat super dat we nu ook pokébowls kunnen bestellen! De bezorging is keurig netjes maar helaas nogal eens te vroeg dan het tijdsbestek wat je hebt aangegeven, zo kan het gebeuren dat je nog niet thuis bent wanneer de bezorger komt..dit is een klein puntje van aandacht. Verder zijn we helemaal fan! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/5/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gerechten zijn heerlijk 11/4/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect op de voorgestelde tijd geleverd. Heerlijk eten. 11/4/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk, bezorging prima op tijd en de gerechten weer helemaal op smaak! 11/3/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorger was sneller dan de app. De gerechten stonden nog op bereiden terwijl de deurbel ging... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/29/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/28/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd zeer vriendelijk bij afhalen en thuis nog eens extra genieten van het heerlijke eten. 10/27/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden enkele gerechten extra spicy besteld en anderen niet.. maar ze waren allemaal even (niet) pittig. Wel waren alle gerechten erg lekker! 10/27/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vond het super eten super lekker echt een aanrader ! En ook was de bestelling perfect op tijd zoals afgesproken komt zeker nog terug ,groetjes 10/27/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Altijd zeer te vrede en het eten is fantastisch. Dit x is er met de bezorging iets mis gegaan. 1 gerecht is gaan lekken al het vocht eruit en in de tas. Ook een bakje extra saus was open. 10/27/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer eens heerlijk en keurig op tijd bezorgd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Chicken cashew lekker als altijd. De rode chicken curry smaakte dit keer iets anders. Voorkeur gaat naar oude recept 10/22/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik had een kip cashew besteld. Het eten was op ziek ok. Maar het was geen Thaise kip cashew. Ik heb dit vaker besteld maar weet niet wat er vandaag mis was, maar de Thaise smaak was er niet. 10/17/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk! Bezorging top en eten was erg warm!! Echt een aanrader!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/16/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, snelle levering 10/14/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk. Echt. Zo lekker. De gebakken rijst, om je vingers bij op te eten en de kip met cashewnoten, zo zacht en de groente zo perfect bijtgaar. 10/6/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een geweldige kok. Het was heerlijk 9/28/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zalig gegeten, snel bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Al vaak Thais eten bij Koh besteld en nog nooit teleurgesteld. Dus weer super lekker gegeten, (al was de rijst voor onze smaak dit keer nét iets te compact). This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
9/17/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/16/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Snelle bezorging en eten was lekker warm! Een aanrader!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Echt genieten. We voelde ons weer even terug in Thailand. Bedankt! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het laatste nieuwe gerecht Krapau beef en chicken ..... was erg lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/3/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk & supersnel 9/2/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging was snel en ruim op tijd. Het eten was op zich prima maar voor mij persoonlijk iets te flauw. Het limoenpartje was verpakt met de pinda's waardoor dat 1 kleverige klont was geworden, jammer want nu miste ik echt dat krokantje. 9/1/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Met een half uur al bezorgd, goede kwaliteit en goed warm. 👍 8/29/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker weer en snel bezorgd! 8/27/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, een feestje. De bezorging was perfect op tijd, goed verpakt, alles warm. 8/25/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorging was op tijd en super vriendelijk. Het eten smaakt voortreffelijk echter de loempia’s en de banaan waren koud. Heel jammer maar volgende keer beter hoop ik This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/1/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De chicken cashew was niet op z’n best deze keer. De voorgaande keren was hij beter (broccoli was nu niet gaat en bijna geen saus). De loempia’s en de shrimp red curry waren wel weer overheerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk en de bezorging op tijd. Helemaal top. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de 1e x besteld en zeker voor herhaling vatbaar 7/29/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, superwarm (dus echt niet lang onderweg) en onwijs lekker! 7/23/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/23/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vond de smaak vlak, de saus te vettig en het vlees weinig smaak hebben. Wel veel mooie grote stukken groente. Maar voor mij niet meer 7/21/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
vreselijk lekker!! vers en barst van de smaak, deze gaan we vaker doen 7/18/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ontzettend lekker eten, alles was goed warm, snelle bezorging. Aanrader ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De laatste tijd regelmatig besteld en steeds weer zeer tevreden. Heerlijk vers en zeer smaakvol. Top Thai. En niet geheel onbelangrijk, ze bezorgen op tijd! Aanrader! 7/16/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/11/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was overheerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Tom yam kai soep was heter dan gebruikelijk. Maar wel smaakvol. Een lekkere krokant gebakken banaan. De Panang red curry shrimps was verrukkelijk 7/8/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
het eten viel mij tegen. Bij de vorige eigenaar was het verzorgder verpakt en ook smakelijker. Dat moest ik helaas constateren. 7/8/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zat helaas weinig smaak aan. Voorheen was het veel smaakvoller. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Koh Kitchen Utrecht Landzigt 16 030-2074256
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Curry was slecht ingepakt doordat plastic folie onder de deksel was geplaatst waardoor alles lekte. Volgende keer plastic folie niet onder de deksel maar eromheen inpakken This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
KOH Kitchen Utrecht 5 stars after 110 reviews
KOH Kitchen Utrecht